Cégünkrol
Referenciáink
Árlisták
Viszonteladóink
Fali táblák
Állványos táblák
Iskolai Vizuál táblák
Üvegtábla
Filctoll, Kellék
SmartHome
Információs eszközök
Laptok/Laptartó
Vetítéstechnika
Pulpitus
Csatlakozz Facebookon
Utolsó módosítás:
2021. december 05.

Copyright:

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a Vizuál Kft. birtokolja az oldalon látható információkat. A www.vizual.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Olvasóink az interneten szabadon olvashatnak bármilyen oldalainkon megjelent információt, későbbi megtekintés és értelmezés céljából bármit letölthetnek vagy lementhetnek számítógépeikre, barátjuknak, rokonuknak, ismerősüknek szabadon megmutathatnak bármilyen információt és cikket, bármit kinyomtathatnak és felhasználhatnak. Tilos azonban eltávolítani a böngészett és a letöltött oldalakon szereplő jogi- és tulajdonjogi-, illetve az esetleges szabadalomra vonatkozó információkat, tilos továbbá a tőlünk (nem csak internetes oldalainkról) származó információk árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Védjegyek, védett nevek

Oldalainkon a látogatók gyakran találkoznak cégek, termékek védett neveivel. Ezek a bejegyzett nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik, illetve azokat minden esetben -- külön említés nélkül is -- a bejegyző cég védjegyének tekintjük. Saját védjegyeink használatához minden esetben ki kell kérni írásos beleegyezésünket. Saját bejegyzett neveinket és doménjeinket -- például a "Vizuál Kft." kifejezést, illetve a www.vizual.hu domain nevet senki sem használhatja üzleti céllal, illetve mások megtévesztésére vagy a Vizuál Kft. lejáratására.

Hivatkozások a Vizuál Kft.-ra

Rendszerint nem törődünk azzal, ha bárki saját weboldalain a www.vizual.hu-ra mutató internetes hivatkozást helyez el, de abban az esetben, ha valaki a Vizuál Kft.-t, illetve annak weboldalait, vagy bármelyik oldalának bármely részét saját webhelyén keretes alkalmazásként -- mintegy saját oldalainak részeként -- akarja futtatni, akkor ki kell kérnie az engedélyünket. Elhatároljuk magunkat azoktól az esetektől, amikor a ránk mutató internetes hivatkozásokat törvénytelenül működtetett, obszcén tartalmat hordozó, illetve bárkit sértő internetes oldalakon helyezik el. Minden olyan ránk mutató hivatkozás alkalmazása ellen fellépünk, amely árt a Vizuál Kft. hírnevének és érdekeinek.

 
 
Design & Programing Adatvédelmi elveink Copyright információk