Cégünkrol
Referenciáink
Árlisták
Viszonteladóink
Fali táblák
Állványos táblák
Iskolai Vizuál táblák
Üvegtábla
Filctoll, Kellék
SmartHome
Információs eszközök
Laptok/Laptartó
Vetítéstechnika
Pulpitus
Csatlakozz Facebookon
Utolsó módosítás:
2021. december 05.

Vetítéstechnika

  • Konferenciaterem kiépítése
 
Erix irodaház konferenciatermének komplett vizuáltechnikai kiépítése. Ennek keretében készült el az összenyitható termek intelligens audió-videó berendezéseinek vezérlése. Az álmennyezetbe süllyesztett vetítővászon, a projektor lift, a hangosítás és a világítás egy gombnyomásra került az előre programozott előadási helyzetbe.
Külön teremben lett kiépítve a video-konferenciai rendszer és a tolmács berendezés.
 
 
 
 
 
  • Óriás Keretezett vetítővászon
 
Kétségtelenül a legsimább, legfeszesebb vetítő felületet a Keretezett, fix telepítésű vetítővászon nyújtja. Masszív, karakteres fekete kerete jól kiemeli a rávetített képet.
 
 
 
 
 
  • Süllyesztett vetítővászon mennyezetbe
 
Rendkívül igényes megoldás, ha az álmennyezet fölé tudjuk besüllyeszteni a motoros vetítő vásznat. A felhasználó csak egy 2 mm vastag fehér lemezkeretet lát, melyben egy kb. 3 cm széles nyílásból ereszkedik le a vetítővászon. Legtöbb esetben fehér a mennyezet, így teljesen beleolvad a környezetbe, csak akkor tűnik fel, amikor leengedik a vetítő felületet. Javasoljuk a rádió távirányítós opciót is hozzá, így még a falon sem látszik semmi.
 
 
 
 
 
  • Tárgyalóba motoros vetítővászon
 
igényes tárgyalóba illeszkedő vetítővászon rádió-távirányítással
 
 
 
 
 
  • Templomi ének-szöveg kivetítés
 
Eredetileg diavetítővel, diákat léptetve, gyenge megjelenítéssel tudták csak megoldani a zsoltárok szövegeinek kivetítését a hívők együtténekeléséhez.
Ma már video projektorral oldjuk meg ezt a feladatot úgy hogy a kivetítő a vetítővászon mögött, kevésbé feltűnően, kerül felszerelésre. A speciális, hátulról vetíthető keretezett vetítővászon, használaton kívül behajtható a fal síkjába.
A megjelenített kép nagyságrendekkel jobban látható, míg a szövegek váltása akár a karzatról, az orgona mellől vezérelhető.
 
 
 
 
 
 

« Vissza az előző oldalra!

 
 
Design & Programing Adatvédelmi elveink Copyright információk