Cégünkrol
Referenciáink
Árlisták
Viszonteladóink
Fali táblák
Állványos táblák
Iskolai Vizuál táblák
Üvegtábla
Filctoll, Kellék
SmartHome
Információs eszközök
Laptok/Laptartó
Vetítéstechnika
Pulpitus
Csatlakozz Facebookon
Utolsó módosítás:
2021. december 05.

Iskolai Vizuál Táblák

  • Egyetemi motoros táblarendszer vetítővászonnal KM5712-23MOT
 
Marosvásárhelyen épült új egyetem részére készűlt 3 db motoros fel-le mozgó, 5,7 m hosszú Krétás+Mágneses Vizuál táblarendszer, egymás elé építve.
A táblarendszer elé nagy méretű 4x4 m-es vetítővászon engedhető le motoros működtetéssel.
 
 
 
 
  • Ellenmozgó motoros táblarendszer KM3510-22MOT
 
Szegedi Orvostudományi Egyetem egyedi méret igényére gyártottuk. Látható, hogy pontosan az adott mennyezet magasságáig ér a táblarendszer.
A vízszintesen elhelyezett zárt testbe építettük a motoros meghajtást. Ennek segítségével a két tábla egy gombnyomásra helyet cserél.
Krétás+Mágneses táblafelület 10 év felületgaranciával.
 
 
 
 
  • Ellenmozgó táblarendszer a Corvinus egyetemen
 
28 tanterembe került 360x100 cm-es Letörölhető Mágneses ellenmozgó táblarendszer. Egy rendszerben 2 db táblatest mozog egymás ellensúlyaként.
Az alumínium oszlopok teljesen a falhoz simulnak, rejtett felszerelő konzolokat alkalmaztunk, teljes vastagság csak 8 cm.
A táblák az oszlop tetejéig tudnak mozogni, így kihasználható a teljes belmagasság.
Vetítővásznat szereltünk a mennyezetre projektoros vetítéshez.
 
 
 
 
 
  • Ellenmozgó, gurítható táblarendszer KM3010-22-6
 
Egyedi megrendelésre gyártottuk a 3x1 m-es Letörölhető+Mágneses és egy 3x1 m-es Krétás+Mágneses tábla Gurítható alumínium vázra szerelve.
A csapágyazott rendszerben könnyen mozgatható a két tábla.
 
 
 
 
 
  • Iskolai Táblarendszer cseréje
 
Régi fatábla rendszer cseréje hosszú élettartamú Vizuál táblarendszerre motoros meghajtással, kiegészítve vetítővászonnal.
 
 
 
  • Kottavonalas Vizuál tábla
 
Liszt Ferenc Zeneművészeti egyetem hangjegyvonalas tábláit szállítottuk és szereltük. Garantáljuk a vonalak kopásállóságát és a filctollas felület akár 10 éves kiváló minőségét. A 2 és 3 méter hosszú táblák nagy részét fixen falra szereltük, de sínen vízszintesen eltolható és egy oszlopállványos ellenmozgó rendszerben is használnak most már kottavonalas táblánkat.
 
 
 
 
 
  • Letörölhető + Mágnesezhető fali tábla
 
Megbízható minőségű, filctollal írható, szárazon letörölhető fali tábla eloxált alumínium keretben a legújabb igényeknek is megfelelően.
 
 
 
 
  • Motoros nagyelőadói tábla
 
Corvinus egyetem nagyelőadójába, mely 500 főt is befogadhat, került 3 db 600x120 cm-es táblarendszerünk motoros mozgatással. Ez a legnagyobb méret, mely még legyártható.
Ha mind a 3 tábla a padló közeli pozícióba kerül, akkor vetíthető meg az 500x337 cm-es vetítővászon, mely teljesen sík, 4 irányból feszített, keretezett kivitel.
 
 
 
 
 
 

« Vissza az előző oldalra!

 
 
Design & Programing Adatvédelmi elveink Copyright információk